Storysellers Marketing agency

wij houden ons bezig met jouw verhaal

hoe ?

Storysellers een marketingbureau dat is opgericht vanuit sales achtergrond om klanten te helpen met overtuigende verhalen die hun klanten raken. We zijn marketeers en sales-mensen met een passie voor verhalen.

In een verzadigde wereld van niet-unieke producten en diensten is het lastig om een connectie met klanten te maken. Klanten kopen niet een product of dienst, maar de belofte van wat het voor hen kan oplossen.

Storysellers helpt die belofte te vertalen naar een verhaal dat raakt. We maken goede content, merkverhalen en klantbeleving. Verhalen die meereizen in de customer journey worden onthouden en zorgen voor klantbehoud. We werken samen met mensen, zijn creatief en to-the-point. We houden het simpel.

wat we doen

Content Marketing

Een verhaal vertellen met goede content is één. Maar daar moet wel een gedachte, een strategie achterzitten. We maken dus content maar nooit zomaar. We gaan voor het vooraf besproken resultaat.

Merkstrategie en positionering

Elk verhaal begint bij jezelf. Wie ben je en waarom ben je herkenbaar? Wat is je positionering en klopt dit met het merkverhaal? Dit verhaal komt allemaal tot uiting in een goed merkconcept en merkidentiteit. 

Klantbeleving en customer Journey's

Klanttevredenheid leidt niet tot loyaliteit. Maar beleving wel. De beste herinnering die de klant heeft aan de reis bepaald hoe de klant zicht heeft gevoeld en of jouw klant daarom terug komt…..of niet. Goede processen, ondersteunt met de juiste content op het juiste moment zorgen ervoor dat de klant zich goed voelt en een beleving heeft ervaren. 

Employer Branding

Past de kandidaat wel bij ons? Dat is een vraag die bijna niet meer relevant is. De kandidaat stelt nu de vraag: Past deze werkgever wel bij? En zo ja, voor hoelang? Om als werkgever de juiste mensen te vinden en te houden is jouw merkverhaal heel belangrijk. Want waar een consument zich identificeert met een merk…dat doen trouwe werknemers ook.

Account Based Marketing

Vis je met een net of met een speer? Dat is het verschil tussen gewone contentmarketing en account based marketing. Op basis van verregaande klantinzichten, segmentatie en persona beschrijvingen, communiceren wij persoonlijk met jouw doelgroep. Je ontwikkelt een relatie met jouw klant. Een relatie die langer duurt en waardevoller is dan een eenmalige transactie. 

Activatie- en wervingscampagnes

Een boodschap moet worden overgebracht. Maar hoe? Ken je doelgroep en weet wat ze beweegt. Sluit aan op de emotionele belevingswereld en vertaal jouw boodschap naar een verhaal dat jouw klant in zijn of haar belevingswereld raakt. Visualiseer het verhaal op een leuke en goede manier en vind de juiste kanalen om het verhaal te vertellen. 

Voor wie

Van fotografie voor Social Media tot een strategie voor een complexe Account Based Marketing campagne. Een kleine greep uit het werk voor onze klanten. Groot en klein en allemaal met een eigen verhaal. Van strategie tot resulaat

we staan voor je klaar

Maak kennis met het Storysellers team

Marco Diks

Marco Diks

Strategie & Concept en fotograaf

Werner van Beusekom

Werner van Beusekom

Merkstrateeg en fotograaf

Frank Kuppers

Frank Kuppers

Marketing-strateeg en SaMaCo Consultant

Annelies Krijgsman

Annelies Krijgsman

Art Director

Vianne Scharloo

Vianne Scharloo

Contentstrateeg en trainer

Of stuur ons een bericht

Regelmatig informeren en inspireren wij onze lezers. Wil jij dat ook?