STORYSELLERS

WIJ HOUDEN ONS BEZIG MET JOUW VERHAAL

Storysellers is een Marketing agency opgericht vanuit een sales achtergrond. Wij zijn marketeers en salesmensen met een passie voor een goed verhaal. Storysellers maakt content voor merk, marketing en klantbeleving. We helpen jou je verhaal zo te vertellen dat jij de klant/medewerker krijgt die bij je past.

 

Hier zet je ons voor in

Storysellers is jouw partner op het gebied van merk, marketing en klantbeleving en biedt de volgende diensten aan.

Merkstrategie

Klantbeleving & Customer journey’s

Employer branding

Account based marketing

Story telling

Activatie- / wervingscampagnes

Content marketing

Fotografie

Film & video

Werken jouw marketing en sales mensen niet als één team samen?

Als marketeer of commercieel directeur weet je waarschijnlijk maar al te goed hoe belangrijk het is dat marketing en verkoop goed samenwerken. Helaas gebeurt het nog te vaak dat deze afdelingen langs elkaar heen werken, met als gevolg gemiste kansen en verlies van klanten. Gelukkig is er een oplossing die hierbij kan helpen: Account Based Marketing, oftewel ABM.

Storysellers weet als geen ander hoe je Account Based Marketing kan inzetten in jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Heb jij moeite om nieuwe werknemers aan te trekken?

Een merkpositionering is een cruciaal onderdeel van de marketingstrategie van elk bedrijf. Het is de manier waarop het merk zich onderscheidt van de concurrentie en hoe het zichzelf presenteert aan de consumentenmarkt. Maar wist je dat een sterke merkpositionering ook helpt om talent aan te trekken?

Storysellers zet je merkverhaal weer scherp, zodat jouw merk als magneet voor nieuwe medewerkers werkt. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen.

je klanttevredenheid neemt niet toe terwijl jij wÉl de allerbeste kwaliteit levert. hoe kan dat?

Klanten zijn tegenwoordig kritisch, veeleisend en ongeduldig en verwachten een naadloze ervaring van begin tot eind. Kan een bedrijf dat niet kan bieden? Dan zijn ze weg. Het gaat niet alleen meer om een kwalitatief goed product of dienst – ze willen een geweldige ervaring! Bedrijven die dat begrijpen en hun klantbeleving optimaliseren, hebben dan ook een concurrentievoordeel.

Storysellers helpt je de regie te nemen in de beleving van de klant tijdens zijn klantreis. We laten je zien hoe je inzicht krijgt en hoe je deze beleving kan beïnvloeden en verbeteren, zodat een tevreden klant een loyale klant wordt. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Onze workshops

Misschien heeft jouw organisatie al de capaciteit in huis om verhalen te maken en te vertellen, maar hebben jullie alleen een beetje hulp nodig om op gang te komen. Daarom bieden wij van Storysellers workshops aan waarmee jouw organisatie een goede start maakt.

cases

Appalti

CONTENTMARKETING | COACHING

RICOH DOCUMENT CENTER ZUID

POSITIONERING & PAY-OFF | ACTIVATIE CAMPAGNE

Open Monumentendag Breda

FOTOGRAFIE MAGAZINE | EVENT

ARCHITECT DIRECT

KLANTREIS- EN KLANTBELEVING OPTIMALISATIE

RICOH

PRODUCT ACTIVATIECAMPAGNE

Monumentje Breda

Marco Diks van Storysellers heeft voor ons prachtige foto’s gemaakt voor ons speciale magazine. De foto’s zijn in precies de juiste sfeer geschoten. Het is fijn samenwerken met Marco en we zijn blij dat hij ook het evenement zelf iedere keer weer mooi weet vast te leggen.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.