VX Company

Marketing strategie
Account Based Marketing

Een prachtige review voor een mooi project!

Voor hun Agile dienstverlening heeft VX Company de hulp van Interim Marketing en Storysellers ingeschakeld om een marketingplan te ontwikkelen dat het marktaandeel in-company trainingen vergroot en de omzet verhoogt

Interimmarketing-Storysellers heeft VX Company, met Marco Diks als ervaren B2B Marketing Strateeg, uitstekend geholpen bij het opstellen van een gedegen marketingplan. De basis van het plan is een grondige analyse van de huidige positionering van VX Company in de markt en de klantbeleving. Er is uitgebreid gekeken naar de huidige doelgroep, het ideale klantprofiel en de persona’s die voor VX Company belangrijk zijn. Vervolgens zijn manieren onderzocht om de huidige positionering en propositie te versterken, met als doel zowel meer verkoop als cross-sell te genereren tussen de verschillende trainingen en coachingstrajecten.

Het resultaat is een heldere en uitvoerbare marketingstrategie, in de vorm van een Account Based Marketing Plan, compleet met een distributieplan en budgetindicatie. Dit plan heeft VX Company waardevolle inzichten gegeven in hun huidige positie in de markt en de kansen die deze markt biedt. VX Company heeft inzicht gekregen in hoe de markt VX Company en hun Agile dienstverlening beleeft in relatie tot de positie die ze in de markt inneemt. Door dit met elkaar te matchen, is VX Company in staat voort te bouwen op hun succes door hun aanbod en marktbenadering te versterken..

Doelstelling

Een Marketing strategie, inclusief distributieplan en budget, formuleren op basis van nieuwe inzichten in doelgroep, persona’s, positionering en propositie. Daarbij moeten we deprospositie en positionering verscherpen op basis van deze inzichten.

Ingezette expertise

Customer journey
Persona ontwikkeling
Propositie
Positionering
Tooling
Account Based Marketing Strategie

VX Company

in samenwerking met Interim Marketing

Storysellers werkt als partner van Interim Marketing samen aan strategische marketing projecten voor de B2B markt in Nederland. Tijdens het project voor VX Company bleek de waarde van die samenwerking omdat we als partners veel recources delen. Het project werd daardoor snel en effectief doorlopen en afgerond. 

Doel bereikt

“Interim Marketing – Storysellers heeft ons nieuw inzicht gegeven over de manier waarop VX Company haar Agile dienstverlening onderscheidend in de markt kan zetten”, 

Tjeerd Keuning, Managing Director VX Company Software Development

wil jij ook een gerichte strategie voor jouw bedrijf?

Klik voor meer informatie en ontdek hoe ook jouw organisatie kan profiteren van een goede marketing strategie.